Audac – professionele soundbar – zwart

€ 289,19

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

Professional 2.1 Soundbar

specificaties
Uitvoering: 2.1 Soundbar
Vermogen: 60Watt (1x 30W / LF, 2x 15W / HF)
Kleur: Zwart
Plaatsing: Wand of tafel
Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz
Bluetooth: Versie 3.0
Technologie: Class D
Ingangen: HDMI ARC, SP/DIF (coax/optisch), 3.5mm Minijack
Afmetingen (hxbxd): 60mm x 1000mm x 113mm
Gewicht: 3.6 Kg
Accessoires incl.: Wandbeugel, IR afstandsbediening
Kenmerk A: Preset equalizer modes

ARTIKELOMSCHRIJVING
De AUDAC IMEO1/B is een professionele soundbar voorzien van alle functionaliteit om een audiovisueel systeem uit te breiden en ondersteunen met een indrukwekkende klank. Hij is zeer geschikt voor plaatsing in presentatieruimtes, vergaderruimtes, klaslokalen of bij multimedia systemen. Hij kan eenvoudig onder of boven smartboards, projectors of andere schermen worden geplaatst.
Class-D versterker en geïntegreerde DSP processor
De IMEO1 is opgebouwd uit twee 1,5" hoge frequentie drivers met 15 Watt RMS vermogen en twee 2,5" woofers met 30 watt vermogen wat het totale vermogen van de IMEO op 60 watt brengt. De Class-D versterker, gecombineerde met de DSP processor zorgt voor een indrukkende weergave met opvallend laagrendement. Verschillende DSP presets bieden klankoptimalisatie voor ondersteuning van spraak, muziekweergave of video.
Bediening en montage
De meegeleverde IR afstandsbediening biedt regelmogelijkheden voor volume en keuze van de EQ presets. Het volume kan ook aan de zijkant van de IMEO worden ingesteld. M.b.v. de Clever bracket kan de IMEO1 aan de wand of op een vlakke ondergrond worden geplaatst met optimale geleiding en afscherming voor de kabels.